Hlavní obsah
Článek

Nejde o žádnou velkou roli, kterou jí nabídli, vlastně jen epizodní. Kláře Hanušové, dceři herečky Jaroslavy Hanušové, to ale nevadilo. Herectví se totiž nevěnuje profesionálně, je zdravotní sestrou. Do role porodní asistentky v Ulici si tak jen odskočila z práce, dalo by se říct.

Do seriálu ji doporučila Bohdana Pavlíková, se kterou Hanušová již dříve hrála. A i tentokrát se před kamerou setkaly, jako rodička Jindra a její porodní asistentka.

Mimochodem dítě, které se dnes v seriálu objeví, bylo skutečně čerstvě narozené. „Sehnat miminko na natáčení porodu není snadné. Do posledních dní nemáte jistotu, že se děťátko, s nímž počítáte, včas narodí. Nevíme, jakou bude mít povahu a jak bude natáčení snášet,“ říká castingová manažerka Táňa Chutná s tím, že v roli Bedřichovy dcery se od natáčení porodu po současnost vystřídala už čtyři miminka. „To je zcela běžná praxe. Umíme s tím pracovat tak, aby ani ten nejpozornější divák změnu nezaznamenal,“ dodala.

Zdravotní sestru si Klára Hanušová zahrála také např. ve filmu Mamas a Papas, objevila se rovněž v seriálu Náměstíčko nebo v televizním cyklu Nadměrné maličkosti.

Reklama

Další články

Načítám