Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miluška Bittnerová (46) patří mezi naše nejvnadnější herečky. Navíc se může pochlubit přírodním poprsím. O plastice, úpravě svých vnad, nikdy neuvažovala. "Už jsem byla prsatý miminko. Tak to je. Nebudu se rouhat, jsem spokojená. Moje záda to zatím zvládají, tak žádná operace není nutná. Navíc se bojím bolesti," řekla Super.cz Bittnerová.

Miluška s maminkou vyrazila na dovolenou do Tuniska, kde si užívaly dámskou jízdu. A dopřávaly si nejen opalovačku, ale také pořádnou wellness relaxaci. Miluška vyrazila na masáž, v hotelovém spa do vířivky a také na kosmetiku.

Rozmazlovat se nechává ráda i v Česku. "Jednou měsíčně chodím pravidelně na masáž, jezdím asi 40 kilometrů za Prahu do jednoho hotelu, kde je výborná fyzioterapeutka a dělá úžasnou Dornovu metodu," dodala herečka, která se dnes z dovolené vrací do Prahy. A hned se vrhá do pracovního procesu. Především muzikálu Ať žijí duchové, který se vrací na scénu Kongresového centra. "Máme posledních 23 představení, 5. listopadu nás čeká derniéra, tak si to teď musíme pořádně užít," dodala Bittnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám