Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když už si domluvili výlet na lodi, tak je nezadrželo ani poněkud horší počasí. Muzikálový zpěvák Pepa Vágner má svoji lodičku na Slapech a s kolegyněmi Betkou Bartošovou a Michaelou Gemrotovou, které doplnili ještě Vojtěch Drahokoupil a Peter Pecha, vypluli i ve větru a hrozícím dešti.

„V divadle jsme měli den volna, a tak jsme se rozhodli, že podnikneme výlet na Slapy, kde si užijeme jeden z posledních slunečných dnů. Chvíli sice hrozilo, že bude pršet, ale vítr mraky rozehnal. Už při cestě autem probíhaly korepetice písní a na lodi jsme s Vojtou trénovali i nějaké taneční sestavy,“ sdělila nám Alžbeta Bartošová, že ani ve volnu nelenili a zkoušeli své party na muzikál Muž se železnou maskou.

„Bylo to moc fajn. Volného času máme všichni tak málo, proto jsem rád, že jsme si místo zkoušení mohli užít tento parádní výlet. Myslím, že jsme zvládli všechno včetně opakování zpěvů i choreografií,“ prásknul Josef Vágner, který má již několik let kapitánské zkoušky.

„Projížďka byla skvělá, strávili jsme na Slapech celé odpoledne, dokonce jsem si vyzkoušel i řízení lodi a nikdo se neutopil, byl to takový zajímavý teambuilding,“ usmál se Vojta Drahokoupil, který na lodi oslavil i 22. narozeniny.

Reklama

Další články

Načítám