Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Celoroční zásobu Persilu a Somatu zdarma rozdává největší český e-shop s drogerií a kosmetikou Ageo.cz!

Nakupte jakékoliv zboží od Henkel a vyhrajte celoroční zásobu Persilu a Somatu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už se stalo zvykem, že ke každému nákupu v tomto internetovém obchodě dostanete nějakou odměnu či dárek, ale tentokrát už je to vážně přes čáru. Stačí jen nakoupit na Ageo.cz jakékoliv zboží od Henkel jako Persil, Perwooll, Silan, Somat, Bref, Pur, Clin a další a automaticky se zařadíte do slosování o 20 balíčků.

Exkluzivní edice Perwoll gelů Black a Color

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Perwoll přináší již šestou řadu limitované edice exkluzivních Perwooll gelů ve variantách Black a Color. Z limitované edice Perwooll se na Ageo.cz stal každoroční hit a ti, kdo se zajímají o módu, a čekají na uvedení letošní novinky do prodeje, se na Ageo.cz dočkají již v pondělí 18. 9. 2017. Tentokrát se mohou těšit na intenzivnější vůni, inspiraci módními trendy a moderní balení se zajímavým květinovým designem. Díky Perwoll ReNew 3D limitované edici bude trendy oblečení stále jako nové.

Ageo.cz - největší internetová drogerie

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Největší internetová drogerie v Česku Ageo.cz se stala nejoblíbenějším e-shopem na nákup drogerie a kosmetiky, protože je vše přehledně uspořádané, mají skvělé ceny a velké množství zboží skladem.

Další články

Načítám