Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Buďte mezi prvními, kdo si oživí ložnici novou podzimní kolekcí povlečení, navíc za exkluzivní výprodejové ceny. Novinky této sezóny nabídnou originální vzory a oblíbené barvy pro každý interiér. Nenechte si ujít jedinečnou akci na výhodný nákup. Široký výběr povlečení naleznete na 4home.cz. Nabídka platí do 19. 9. nebo do vyprodání zásob.

Hvězda mezi povlečeními

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení Stars z pohodlné měkké bavlny v decentní šedo-bílé kombinaci si zaručeně zamilujete i vy. Moderní jemná barevnost skvěle ladí v každém interiéru a dodá pokoji nádech oblíbeného severského stylu. Díky oboustrannému provedení můžete mít postel každý den jinou a podle nálady ji vyzdobit hvězdičkami, proužky nebo dokonce cik-cak. Nabízíme ve 3 rozměrech.

Útulná ložnice každý den

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblíbené puntíky tak trochu jinak. Originální bavlněné povlečení v unikátní kombinaci vzorů je to pravé pro oživení vašeho domova. Přírodní barvy v kombinaci s bílou působí uklidňujícím dojmem, oboustranné provedení dodá vaší ložnici osobitý styl. Povlečení je z příjemné, měkké 100% bavlny. Nabízíme ve 3 rozměrech.

Hravý design nejen pro kočkomily

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Že kočky do postele nesmí? Naopak! Bez nich vaše postel nikdy nebude kompletní. Decentní, ale hravé povlečení z příjemné a kvalitní bavlny potěší všechny milovníky netradičního stylu. Povlečení je oboustranné – z jedné strany modré, z druhé béžové. Rozměr povlečení 135 x 200 cm + 80 x 80 cm lze bez problému využít na standardní rozměr přikrývek a polštářů.

Oblíbené puntíky v praktickém krepu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lehoučké krepové povlečení v oblíbeném designu si určitě zamilujete hlavně díky snadné údržbě. Rychle schne, nežmolkovatí a navíc se vůbec nemusí žehlit. Decentní hnědá barva zútulní vaši ložnici, jemné puntíky rozveselí ranní vstávání. Rozměry 140 x 200 cm + 70 x 90 cm.

Rozveselte svoji ložnici

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Veselé povlečení s barevným kostkovaným motivem zaručeně rozzáří každý pokoj. Dopřejte si pohodlné spaní a svěží rána s příjemným materiálem, který zaručí stálost barev i dlouhou životnost povlečení. Rozměry 140 x 200 cm + 70 x 90 cm.

Další články

Načítám