Hlavní obsah
Článek

Nový trend v plastické chirurgii získává na popularitě. Stále více a více žen se nechává inspirovat mladší sestrou Kate Middleton (42) Pippou (40) a touží po tom, mít pozadí jako ona. Své o tom ví i Američanka Christina Valdez (28).

V pořadu s názvem Good Morning America Valdez prozrazuje důvody, proč podstoupila plastickou operaci, která je momentálně po celém světě nesmírně oblíbená.

„Pippa má krásný zadeček, který není moc velký. Na svatbě vypadala naprosto úžasně,“ nechala se slyšet svobodná matka z Miami. „Řekla jsem si, že to je přesně to, jak chci vypadat.“

Christina navštívila plastického chirurga a požádala ho o zákrok, kterému se neřekne jinak než "The Pippa butt lift". Během dvouhodinové operace jí přemístili tuk z břicha do zadečku pro získání většího objemu. Tím docílili štíhlejšího pasu a kulatějšího pozadí.

Šest týdnů po operaci musela Christina změnit celý šatník. Získala své vysněné křivky a nabyla ztraceného sebevědomí. Ale má to i svá negativa. Mladá maminka přiznává, že nemůže moc dlouho sedět, a je zde možnost, že se její křivky v průběhu let zase změní.

Reklama

Další články

Načítám