Hlavní obsah
Článek

Stejně jako šatník i bydlení podléhá aktuálním trendům. Letošnímu podzimu vládne především nadčasovost a udržitelnost. Styl udávají zemité barvy, jako je khaki, béžová, hnědá, vínová nebo odstíny hořčicové. Proměňte do těchto barev i vaši sedací soupravu, úplně jednoduše pomocí napínacích potahů.

Proměna sedačky podle podzimních trendů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud se vám k aktuálním módním barvám nehodí čalounění sedací soupravy, nemusíte kupovat novou. Jednoduše ji převlékněte pomocí napínacích potahů buď do neutrální barvy, se kterou budete kombinovat výrazné doplňky, nebo ji naopak oblékněte do kabátu podzimních barev v odstínech hnědé a béžové. Proměnu zvládnete sami během pěti minut. Je to stejně jednoduché jako si obléknout tričko. A podle velikosti vaší sedačky nebo křesla si stejně tak vyberete i velikost potahu. Napínací potah dokonale obepne vaši sedačku včetně zadní části a područek a vytvoří v podstatě nové čalounění.

Nejoblíbenější barva sedačky je béžová

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V obývacích pokojích v našich končinách vedou jednoznačně neutrální barvy jako hnědá a béžová, se kterými neuděláte chybu ani letošní podzimní sezónu. Možná jste si vybrali příliš výraznou sedačku a teď se vám již okoukala a raději byste výraznější doplňky. Pořiďte jí potah v neutrální béžové. Všude tato barva dokáže krásně splynout. Je elegantní a vkusná, a dá se skvěle kombinovat i s ostatními barvami, jako je červená, zelená, modrá nebo hnědá. Podobnou službu vám poskytnou i ve světlé krémové barvě, které se skvěle kombinují.

Žíhání v kombinaci s trendy sametem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podzimní módu ovládne také samet. Sáhněte po stylových sametových polštářcích na sedačku ve vašem obýváku. Hodit se budou i na žíhané varianty potahů. Díky tomu, že jde potahy snadno sundat a vyprat, nemusíte se ale bát ani světlých odstínů. Už nebude vadit, když děti na sedačce svačí a domácí mazlíčci ji chtějí používat jako pelíšek. Potah překryje skvrny, díry a jiné nedostatky původní sedačky, která je ukrytá pod ním. Dokonale sedí, takže už nemusíte rovnat věčně se shrnující deky.

Stylový mix struktur

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyzkoušejte v interiéru i kombinace různých textilních materiálů. Úplnou novinkou je patchworkový vzhled potahů, které můžete doplnit háčkovanými povlaky na polštářky nebo obřími pletenými dekami. Mix struktur je dalším trendem letošního podzimu. Pro jednu sedačku, kterou máte v obývacím pokoji, si tak pro podzimní sezonu můžete vybrat z více než 60 barev a vzorů ten, které nejlépe padne do vašeho obývacího pokoje.

Další články

Načítám