Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Akné je nejčastější kožní nemocí dneška, ale stejně se s ní špatně smiřujeme. Je to jako začarovaný kruh – akné dokáže negativně ovlivnit psychiku, stejně jako naše psychika dokáže ovlivnit tvorbu pupínků. Na to, jak z toho ven, přišli čeští vědci – po deseti letech výzkumu vyvinuli Face-Up!, přístroj na léčbu akné, který pomáhá zbavit se pupínků s 90% účinností. Efektivně, bezbolestně a doma.

Vyléčit akné? Pomůže věda

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velký otazník přinesl před deseti lety do světové vědy tým brněnských výzkumníků pod vedením Ivana Rampla, když objevili tzv. impulzní magnetické pole. Přišli na to, že toto fyzikální působení příznivě ovlivňuje buněčný metabolismus. A je možné ho využít v kosmetice i medicíně. „Zjistili jsme, že impulzní magnetické pole má v kombinaci se světelným polem a teplem překvapivé účinky na kožní buňky. Urychluje jejich metabolismus a pomáhá zlepšit vlastnosti kůže – tlumí výdej kožního mazu, pleť lépe hydratuje, zvyšuje se její pružnost a vyrovnávají se nerovnosti na pleti.“

Vrací ztracené sebevědomí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dvaadvacetiletá studentka Jitka z Brna bojovala s pupínky hlavně na obličeji a zádech a s jizvičkami, které po nich zbyly. Nepomohla žádná kosmetika ani lékař a trpělo hlavně sebevědomí. Nakonec po letech experimentování vyzkoušela Face-Up!. „Po deseti dnech jsem viděla první výsledky. Nejen že pupínky ustupovaly, ale začaly se mi také zacelovat jizvičky,“ vzpomíná Jitka, jedna z mnoha spokojených uživatelů.

Další články

Načítám