Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Iva Kubelková se na poli módního byznysu pohybuje již řadu let. Za tu dobu posbírala nedocenitelné zkušenosti. Vyzná se v módě a má cit pro to, co ženám sluší. Byla by škoda nevyužít jejích postřehů a vhledu do módního světa. Proto se stala ambasadorkou e-shopu se spodním prádlem Astratex.cz.

Nejrafinovanější kombinace krajky a střihu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S výběrem podprsenek pomáhá Iva Kubelková už nějaký čas a vybírat opravdu umí. Jednou z jejích favoritek je podprsenka Jeanne. Zdobí ji „falešné“ strappy pásky. S košíčky jsou spojeny téměř neviditelnými kousky tylu. Spodní část košíčků tvoří luxusní krajka. Výsledný efekt je naprosto kouzelný. Přitahuje oči a bez výjimky se líbí. Navíc nádherně vytvaruje prsa do přirozeného tvaru.

Něžná, krásná, povedená – taková je Angelia

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další z oblíbených krásek mezi něžnými podprsenkami je Angelia. Ta je svým střihem předurčena k dokonalému zarámování ženského dekoltu. Rám to není ledajaký. Nejkrásnější krajka s plastickým květinovým reliéfem. A pod ní formující košíčky, které pomohou ňadrům k vysněnému pevně kulatému tvaru. Nevinně působí v bílém provedení, elegantně v černém a smyslně v červeném.

Elegance i bez ramínek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svoje čestné místo v prádelníku si zaslouží i podprsenka Waves. Je střižena ve stylu Half Bardot, má tedy vyšší střed, košíčky jsou otevřenější a díky tomu nádherně vykreslují horní linii prsou. Vrchní materiál na sobě nese netradiční kresbu podlouhlých lístků. Podprsenka se velmi dobře uplatní i v korzetových šatech. Má totiž odepínací ramínka, a i bez nich perfektně drží na místě.

Je potřeba ubrat? Pomůže podprsenka Fern

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Některé ženy touží po větších ňadrech, jiné by byly raději, kdyby jejich poprsí bylo menší. Tak jako je možné vhodnou podprsenkou opticky prsa zvětšit, tak je možné naopak vizuálně ňadrům ubrat na objemu. Ideální je k tomu nevyztužená podprsenka Fern. Je nejen nesmírně pohodlná a úžasně hebká, ale především díky svému střihu umí na pohled „ubrat“ tam, kde si to přejete.

Supermoderní klasika Maia 4D

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Naprostou jistotou při volbě podprsenky je Maia 4D. Patří právem k nejoblíbenějším podprsenkám na Astratex.cz. Ve svém tvaru je vlastně docela klasická, přesto je naprosto současná. Její košíčky v sobě nesou tu nejmodernější technologii. Jsou totiž vyrobené z unikátního materiálu, který reaguje na tělesnou teplotu a vytvaruje se přesně podle vašeho těla! Ňadrům tak dá žádaný pevný, ale naprosto přirozený tvar.

Další články

Načítám