Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Primář Čestmír Mázl z Ordinace v růžové zahradě, herec Petr Rychlý (58), konečně představil svoji mladší sestru. Nechápeme, proč až nyní. Renata Rychlá, která je také herečka a má angažmá v divadle Ypsilon je naprosto rozkošná.

"Nejsem populární a tak o mně nikdo neví," řekla Super.cz rozkošná brunetka s milým úsměvem. A to už je divadelním angažmá tucet let, což je při jejím vzhledu neuvěřitelné. Všichni, kdo ji viděli, jí hádali pětadvacet. "Neměla bych to říkat, ale už je mi třicet osm a mám dvou a půlletého syna Jáchyma," svěřila Renata.

Ta protekce od bratra využila jen jednou. "Dostal mne do angažmá divadle v Chebu. Pak už jsem udělala přijímačky na DAMU a starala se o sebe dál sama," vyprávěla Renata. Bratr si na ni vzpomněl, když potřeboval modelky na otevření svého obchodu v pasáži Koruna na pražském Václavském náměstí.

"Roli modelky jsem si vyzkoušela poprvé, ale kdyby nemuselo být moc dlouhé molo, šla bych to toho zase," smála se Renata, která zatím neměla velké filmové ani televizní příležitosti. "Zahrála jsem si ve Zdivočelé zemi a pak pár menších rolí. Režiséři mě moc neznají, věnuju se hlavně divadlu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám