Hlavní obsah
Článek

Pánové, na tuhle holku si musíte dát pozor. Říká si Nikol Vanilla (vlastním jménem Jana Kadeřávková), je jí dvacet jedna let a znalci jí označují za aktuálně jednu z nejlepších českých striptérek. Jenže s pouhým striptýzem se tahle černovláska rozhodně nespokojí. Její velkou vášní je totiž zpěv.

Ostatně možná si jí někteří z vás pamatují z televizní SuperStar. Tam sice až do finále nepostoupila, ale svým zjevem tehdy porotu v čele s Palem Haberou pořádně rozdráždila. „Pan Habera tehdy pronesl něco ve stylu, že vzhledem k mému zjevu se nemůže vůbec soustředit na můj zpěv,“ vzpomíná s úsměvem Nikol na minuty své televizní slávy.

„Tehdy mě porota sice dál nepustila, ale měla jsem od lidí tolik pozitivních ohlasů, že jsem z toho i tak měla velkou radost. Takže zpívání se věnuju dál a třeba někdy nakonec vydám i nějakou svojí desku,“ přemítá svůdná kráska.

A jak se vůbec tahle kočička dostala ke striptýzu? „Od mala jsem tancovala a strašně mě to vždycky bavilo. Pak jsem zkusila i go go tanec a nakonec i striptýz. Tancovala jsem třeba ve Řecku nebo Itálii, ale stýskalo se mi po Česku, takže jsem se sem nakonec vrátila. A jsem tu moc spokojená. Dostala jsem totiž nabídku od nejlepšího pražského striptýzového klubu Hot Peppers, kde mě to fakt baví,“ vysvětluje Nikol důvody své spokojenosti. Vidět jí na pódiu při svůdném tanci, během kterého se zbavuje kusů oblečení, mohou její zájemci v Hot Peppers několikrát týdně.

Velký úspěch slaví Nikol Vanilla i jako modelka odvážnějších snímků. Naposledy zazářila před objektivem známého fotografa Martina Bučeka.  „Martin je velký profík, který geniálně ovládá svojí práci. Focení s ním byla velká zábava a výsledné fotky se mi opravdu hodně líbí,“ pochvaluje si Nikol své nejčerstvější snímky. Vy si je můžete prohlédnout ve fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám