Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sourozenci Anna Slováčková (28) a Felix Slováček mladší nechodili v dětství podobně oblečení, jednoduše proto, že s dvanáctiletým věkovým rozdílem by to vypadalo dost divně. Anička ale po starším bratrovi oblečení často dědila.

"Ještě teď nosím jeho košile. Ani o tom možná neví. Sice spolu nebydlíme, ale na chalupě se něco najde. Postavu sice stejnou nemáme, ale velké košile se nosí," smála se Anička. "Začala jsem s tím někdy ve třinácti, do té doby mi bylo jedno, co nosím, a oblékala si většinou tepláky," dodala.

Nicméně teď si to sourozenci vynahrazují, protože v muzikálu Krysař, který v nové verzi uvádí divadlo Kalich, vypadají v jevištních kostýmech skoro jako dvojčata. Jen ta barvička je trošku zarážející, zvláště pro muže, růžovo - fialová.

"Ale já se v nich opravdu cítím komfortně, dělal je Roman Šolc, a ten je skvělý kostýmní výtvarník," míní Felix. Se sestrou má teď i skoro stejně dlouhé vlasy. "Felix je dlouhohřívák a já je hodně zkrátila," přitakala nám Anička. "Nechal jsem si je víc narůst kvůli roli Jakuba, ale pak je nechám trochu ostříhat," ujistil nás Felix, že dál "deku" spouštět nebude.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám