Hlavní obsah
Článek

Křičela bolestí! Scenáristka Klára Maternová v podání herečky Zuzany Stivínové (44) skončí v nejnovějším díle Kapitána Exnera v poutech.

Poručík Beránek, kterého hraje David Novotný (48), se s ní vůbec nemaže a pořádně jí zkroutí při zatýkání ruku tak, že i režisérovi zatrnulo. Klíčová scéna se ale nenatáčela snadno.

„Kdykoli se mi na place setkala Zuzana Stivínová s Davidem Novotným, tak jsme nebyli schopni natočit nic, protože oni dva jsou dlouholetí kamarádi a nic si nedarujou. Oni neustále do sebe ryjou a šijou a ve chvíli, kdy David mohl Zuzanu beztrestně držet a zatýkat, to bylo šílený,“ prozradil Vít Karas, režisér seriálu. Stivínová musela snášet muka.

„To, co jí tam dělal za zády, na kameru není pořádně vidět, ale Zuzana byla opravdu velký profík, udržela se. David ji při scéně lechtal, štípal, opravdu jí tu ruku páčil fest, fakt si to s ním užila,“ říká Karas.

Při nočním dramatu, které se odehrává v Praze na Střížkově, si štáb s oběma herci užil perné chvilky.

„Zuzana se dokázala ovládat, dávala to najevo svým hlasitým au, ale přitom v podstatě trpěla, protože on ji tam štípal, a co dál, se mi ani nechce domýšlet,“ vzpomíná Karas. Když už to vypadalo, že scéna bude hotová, přerušil natáčení prudký déšť.

„Do scény se nám rozpršelo, a i když jsme to museli dokončit, tak na to vůbec nebrali ohledy, jeli si dál svou. Dostat tyhle dva na plac najednou, to jsou opravdu velcí dárečci. Škádlí se, ale jinak jsou bezvadní, a díky tomu, co si tam vzájemně prováděli, tak máme na co vzpomínat,“ smál se režisér.

Reklama

Další články

Načítám