Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Tvář oscarové herečky se nevyjímá jen na filmovém plátně. Julia Roberts (56) boduje také v reklamních kampaních. Do italské Verony dorazila podpořit novou kolekci značky, s níž spolupracuje čtyři roky.

Pro Vivian z Pretty Woman je Hollywood stále na prvním místě, ale nabídky z módního průmyslu neodmítá. Do jejího rodinného rozpočtu totiž mohou přispět podstatně více než honoráře za role. Vysmátá Julia ve Veroně přihlížela prezentaci nové kolekce značky Calzedonia.

Herečka, jíž bude říjnu padesát let, na přehlídku oblékla růžové šaty od Diora, k nimž si vzala punčocháče z produkce firmy, jíž propůjčila nejen svou tvář, ale také dokonalé nohy. Julia Roberts se nerozhodla prezentovat luxusní módu pro hrstku vyvolených. Raději spolupracuje se značkou, která je dostupnější. Punčocháče, jež měla na sobě, se dají pořídit za zhruba 300 korun.

Julia Roberts nezahálí ani jako herečka. Loni si zahrála v dramatu Hra peněz a komedii Svátek matek. Letos ji čeká premiéra filmu Wonder, v němž si zahraje matku chlapce s obličejovou vadou, který se snaží zapadnout mezi své spolužáky. Jejího syna ztvární desetiletý Jacob Tremblay. Ten je po výkonu ve snímku Room označován za velkou hollywoodskou naději.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám