Hlavní obsah
Článek

Tereza Maxová (52) je opět v Praze. Modelka dorazila s celou svou rodinou, neboť její děti budou následující dva měsíce navštěvovat českou školu kvůli jazyku. Důvod její návštěvy nebyl ale pouze soukromý, spíš příjemně pracovní. Kráska totiž na pražském Vítkově odstartovala desetidenní charitativní happening Teribear hýbe Prahou, který potřetí pořádá Nadace Terezy Maxové dětem.

„Po roce jsem se opět rozeběhla. Aňa Geislerová mě vyhecovala, tak jsem to jedno kolečko dala,” nechala se slyšet Tereza, pro kterou běh není úplně oblíbeným druhem pohybu. „Já si raději jdu zahrát basket, nebo zajdu na balet, nebo na jógu, ale k běhu jsem si ještě nenašla cestu,” říká Tereza, která si chodívá zacvičit hlavně v době, kdy odvede děti do školy. „Člověk je hodí do školy a pak má čas. Já si ráda vyčistím hlavu,” říká.

Když jsme poptali tip (nejen) pro ženy na cvičení, kterým docílit skvělé postavy, zmínila Tereza právě basket. Při hře se spálí hodně kalorií a kvituje, že jde o kolektivní hru.

Maxová je nadšená z rostoucí návštěvnosti její běžecké akce. „Každý rok roste geometrickou řadou, a tak doufám, že i letos se nás sejde co nejvíce a pomůžeme těm, co to v životě neměli jednoduché. Loni jsme vybrali téměř 8 miliónů korun, které jsme do koruny rozdělili a pomohli více než 2500 dětem," říká patronka bohulibé akce.

Start letošního charitativního happeningu na pražském Vítkově podpořila také celá řada osobností, stejně jako v minulých ročnících. Akci zahájila s ambasadorkou projektu Renatou Langmannovou. První startovní kolečko společně zdolali i pan Theodor Pištěk, Anna Geislerová, Jitka Schneiderová, Radka a Tomáš Třeštíkovi, Klára Nademlýnská, Matěj Rupppert, Zuzana Hejnová či David Svoboda. Večer zazpívala přítomným kapela Slza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám