Hlavní obsah
Článek

Kdo se bojí, nesmí do lesa! Nebo do ateliéru. O tom ví své i jedna z nejtalentovanějších hereček dneška Klára Issová (45), která pózovala pro filmový plakát k chystanému filmu. Producent Pavel Pásek jí dal do náruče roztomilé prasátko. Kdyby věděl, že krátce předtím málem „přizabilo“ pár metrů opodál fotografa, asi by ji předtím pojistil na velkou částku, jež by pokryla i případnou tryznu. Přečtěte si článek a podívejte se na video s rozhovorem!

Producent snímku Zoufalé ženy dělají zoufalé věci chtěl, aby byl plakát atraktivní, a tak zařídil živočicha, který jako by vyskočil z dnes již historického pohádkového filmu Prasátko Babe. Jen jeho dabérka Aťka Janoušková chyběla! Malý čuník se jmenoval Ondra a působil bezbranně.

Ale jen do chvíle, kdy se ho na čerstvém vzduchu chystal pohladit jeden z přítomných fotografů. „Vypadalo, že spí, jak jsem ale k němu přiblížil ruku, děsivě na mě zachrochtalo a chňaplo mi po ní. Takový reflex jsem už dlouho neviděl. Abych si šel domů skoro měnit plenky,“ řekl nám vylekaný fotograf.

Po tomto zážitku jsme se o Kláru báli a v duchu ji už pomalu viděli v krvi. „Nebojte, to bych naší hvězdě nikdy neudělal. Ondra je zlatý prasátko. Poznali jsme se dobře už při natáčení,“ dušoval se Pásek. A měl pravdu, prasátko se při samotném focení chovalo jako profesionál.

A na co se hned po Novém roce v kině můžeme těšit? Na snímek podle knížek Proč jsem se neoběsila a Zoufalé ženy dělají zoufalé věci a také podle scénáře Haliny Pawlowské. O srandu bude tedy postaráno, přestože ve filmu podle života spisovatelky hraje takové vyžle.

„Ve filmu provázíme Olinku Kalendovou jejím životem od narození po čtyřicítku. Podobná mi je možná tím, že je křehká a naivní a od života se postupně učí. A líbí se mi, že se nevzdává, vstane a jde do toho znovu, nesedí doma na zadku. Moc se těším na to, co na film řeknou diváci,“ prozradila nám hojně obsazovaná Klára, která svým komediálním talentem oslnila už ve filmu Všechno nebo nic.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám