Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz nedávno uveřejnil, rocker Aleš Brichta měl na kahánku, když se mu po následcích kouření nedokrvoval mozek a museli mu přehazovat cévku. Teď se poprvé po operaci objevil na veřejnosti a ukázal, že ani boj o život mu nezabránil v pití a cigaretách!

S manželkou přišli jako hosté kapely Motorband na křest jejich cédéčka „V“. A nechybělo pivko a nezbytné cigarety. Ty byly přitom jednou z příčin, proč mu šlo prakticky o život.

„Jo, národní nápoj si v malé míře dopřát můžu, a cigarety? Ty jsem omezil. A to dost. Z bývalých osmdesáti kousků denně si vychutnám jen dvacítku a ještě v lehkém provedení, takže dbám na dobré rady a těším se na dny příští,“ svěřil se Brichta.

„Jsem v klídku, počítám tak za čtrnáct dnů až tři neděle začneme brnkat s mým triem a udivíme. Doktoři mi řekli, že zatím si mám ještě pár dnů užívat pohodu, relaxovat, chodit na rehabilitace a pak po kontrole, bez nějakého běsnění na pódiu, budu moct zase vystupovat,“ prozradil na akci zpěvák, jehož uzdravování komplikuje i následek napadení.

Tak snad ho lékaři za omezení kouření pochválí, přestože již prý existují studie, že rizika nejvážnějších nemocí se mnohonásobně zvyšují již po vykouření jedné jedinné cigarety každý den.

Reklama

Další články

Načítám