Hlavní obsah
Článek

Intenzivní letní slunce dává naší pokožce zabrat a dermatologové o něm už mnoho let mluví jako o hlavní příčině stárnutí. Sluneční záření nás vysušuje, má na svědomí ztrátu kolagenu a vznik pigmentací. Po létě je pleť sice na první pohled hezky opálená, při bližším pohledu ale povadlá, flekatá a plná nových vrásek. Jde to vrátit zpátky?

Základem péče je dodat vláhu – v každém věku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dermatoložky institutu Asklepion připravily pro své klienty po letním období SOS péči za zvýhodněné ceny, kterou zvládne i opálená pokožka. Její účinek se projeví okamžitě, funguje pro pleť po létě jako opravdová první pomoc a dokáže zmírnit následky na minimum. Po létě je především důležité pleti dodat ztracenou vláhu a podpořit tvorbu kolagenu. To s přehledem zvládne hloubková hydratace kyselinou hyaluronovou. Tato tělu vlastní látka má jedinečnou schopnost vázat na sebe vodu. „Při hloubkové hydrataci vpravujeme do hlubších vrstev kůže aktivní látky, které zlepšují hydrataci, kvalitu kůže a vyhlazují jemné vrásky," vysvětlila nám primářka dermatologie v Asklepionu MUDr. Hana Smutková.

Potřebnou výživu pleti dodá také vaše vlastní krevní plazma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S nástupem podzimu bychom se měli zaměřit také na obnovení rovnováhy pleti. Pokožka v této době potřebuje mnoho vitamínů a dalších vyživujících a hydratačních látek. To vše jí dodáme ve vitamínovém koktejlu získaném z vaší vlastní krve. Jde o ošetření, které je ideální pro všechny, kdo mají rádi přírodní péči. A nyní ho v Asklepionu absolvujete s 10% sezónní slevou. „Plazmaterapie zlepší celkový stav a vzhled pleti. Po aplikaci dojde k regeneraci kožních buněk, k vypnutí pokožky zevnitř, k projasnění barvy a korekci kruhů pod očima. Jelikož dochází u této metody k lehkému vypnutí pleti, nazývá se někdy jako plazmalifting,“ říká zástupkyně primářky Asklepionu MUDr. Kateřina Klauzová, MBA.

Balíček radikálního omlazení krevní plazmou a radiofrekvencí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vitamínový koktejl z vlastní plazmy aplikovaný do kůže pomocí mezoterapie nastartuje regenerační procesy a zpomalí proces stárnutí. Dermatologové v centrech Asklepion účinky krevní plazmy ještě znásobí prohřátím hlubokých vrstev kůže radiofrekvencí eMatrix. Stimulace a zkrácení ochablých kolagenových vláken vede k okamžitému vyhlazení vrásek a zpevnění kontur obličeje. Až do konce září můžete všechna SOS ošetření pro hydrataci, regeneraci a vyhlazení vrásek absolvovat ve zvýhodněné nabídce. Objednat se můžete také přes mobilní aplikaci Asklepion.

Nezapomínejte na kosmetičku a správnou domácí péči

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro pleť unavenou sluncem, ale také zatíženou znečištěným městským prostředím je vhodná také cílená kosmetická péče. A to jak u kosmetičky, tak potom doma. V Asklepionu doporučují ošetření mořskou kosmetikou Phytomer Citylife. Hodinová péče ve 2. patře Asklepionu pomáhá pleti získat opět její jas, hloubkově ji vyčistí a detoxikuje. Pro domácí ošetření je určen sorbet krém Citylife oceněný ve Francii jako nejlepší obličejová péče 2017 cenou Prix Beauté des Femmes, který zbaví pleť dehydratace, únavy, pigmentových skvrn a zašedlého tónu. Zakoupit ho můžete přímo na recepcích Asklepionu nebo na eshopu Phytomer.

Další články

Načítám