Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Tawny Kitaen (56) se v 80. letech proslavila eroticky laděným filmem Gwendoline, kde pánové obdivovali její sexy tělo včetně ňader. Plastiky ale její prsa zcela zničily a ona tak skončila s téměř plochým hrudníkem.

Herečka, která si s Tomem Hanksem zahrála ve filmu Pánská jízda, se dříve hrdě vystavovala před kamerou. Po šesti plastických operacích ale se svlékáním skončila. Místo další role se dočkala jen účasti v reality show Botched, v níž lékaři napravují zpackanou práci svých amatérských kolegů.

Sexbomba ze seriálu Herkules chtěla obelstít čas. Výsledek však dopadl katastroficky. Tawny se domnívala, že vylepšená ňadra prodlouží její kariéru, což se ovšem nestalo. Místo slávy přišly bolesti a ztráta sebevědomí. „Po páté operaci to už se mnou vypadalo hodně zle. Implantáty mi přišly příliš velké, tak mi je vyjmuli a vyměnili za menší. Ale ty začaly prosakovat a musely ven,“ popsala své strasti.

Profesionálové z Botched herečce, která už byla smířená s tím, že bude bez prsou, naštěstí pomohli. Její zdevastovaný hrudník opravili tak, aby se i bez implantátů cítila jako žena. Po operaci zvolili netradiční metodu a na její bradavky umístili pijavice, které zlepšily prokrvení a hojení tkáně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám