Hlavní obsah
Článek

Bývalý manažer Hany Zagorové (†75) Evžen Mirošovský (48) se brání nařčení, že byl vyhozen z týmu zpěvačky kvůli svému nadměrnému pití. "Opravdu nepiji jen kopřivový čaj, ale kdyby to se mnou bylo tak vážné, asi by se mnou paní Zagorová nejezdila, protože by se bála," říká Mirošovský s tím, že odešel sám, protože po příchodu nového manažera Jiřího Dvořáka z Boom!Bandu přišel o dost velký balík peněz.

"S Hanou Zagorovou se kamarádíme přes třicet let. Spolupráce na profesionální úrovni začala v roce 1996. Problém nastal příchodem nového kapelníka pana Dvořáka. V dobré víře a nic netuše jsem mu poskytnul veškeré smlouvy a informace o připravovaných koncertech Hany Zagorové s Petrem Rezkem. To však vedlo ke snaze a následně i skutečnosti zlikvidovat mou osobu a vystrnadit mě z pozice road managera. Trvalo rok, kdy jsem prosil paní Zagorovou, aby jasně vymezila práva a povinnosti nás dvou. K tomu však bohužel nedošlo," popisuje svou verzi příběhu Evžen Mirošovský. Dvořák ho prý pomlouval u pořadatelů, že nemá právo domlouvat koncerty, i když ho od Zagorové dál měl. Ta ho ale odmítla dát na své webové stránky mezi kontaktní osoby.

Poslední kapkou prý bylo, když Mirošovský přišel o významnou část honoráře za koncert, i když celková vybraná suma za vystoupení se dramaticky zvýšila. Proto prý dal letos Zagorové sbohem. „Mé rozhodnutí bylo těžké, ale správné. Nebudu dělat řidiče, nosiče a sluhu za hubičku,“ dodal s tím, že vánoční Lucerny byly jeho práce a ne Dvořáka, a že by bylo zajímavé zeptat se Heleny Vondráčkové, proč zrovna tohoto pána vystrnadila ze svého týmu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám