Hlavní obsah
Článek

Dcera hollywoodských ikon Bruce Willise (69) a Demi Moore (61) Rumer Willis oslavila minulý měsíc své devětadvacáté narozeniny a nyní si užívá slunnou dovolenou v mexickém Cancúnu. Na zdejší pláži vystavila slunečním paprskům své po matce krásné tělo pouze v šedých bikinách.

Samozřejmě, že si jí všimli paparazzi a její snímky rázem zaplavily všechny větší fotobanky. Rumer to asi nevadilo, protože z oné pláže pak sama sdílela svá sexy selfie na Instagramu. Herečka, která letos na jaře přijala nabídku na roli v seriálovém rodinném dramatu zasazeném do prostředí hudebního byznysu Empire, totiž dobře ví, že její tělo pěstěné v posilovně je prosto snad všech obvyklých ženských defektů.

Rumer je herecké dítě se vším všudy. Už jako malá v roce 1995 debutovala spolu s matkou ve filmu Navždy spolu a o rok později se s ní objevila v dalším filmu Striptýz. S otcem pak natáčela dvakrát. Nejprve ve filmu Můj soused zabiják v roce 2000 a pak v Rukojmím o pět let později. Má ještě dvě mladší sestry, šestadvacetiletou Scaut a třiadvacetiletou Tallulah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám