Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se Jaromír Jágr (52) s Veronikou Kopřivovou (33) naposledy objevili na veřejnosti, působili jako dokonalý harmonický pár. Pravdou ale je, že dvojice za sebou má docela náročné období. O letních prázdninách, které mnozí využívají k odpočinku a k trávení času s blízkými, se Jaromír a Veronika viděli sporadicky.

„Bylo to zvláštní léto, daleko náročnější než roky předtím. Bylo to dané tím, že stále nemám jistotu, kde budu hrát a dennodenně musím přemýšlet nad možnostmi a alternativami,” vysvětloval legendární hokejista svou zaneprázdněnost na představení kolekce hodinek.

Kopřivová si v rozhovoru posteskla, že s partnerem v poslední době trávili maximálně jeden den v týdnu. Této chyby si je hokejista vědom. „Na svoji omluvu musím říct, že to asi nebylo příjemné pro moji přítelkyni. Musel jsem zůstat v Americe, Veronika se vrátila o něco dřív než já. Věděl jsem, že na Floridě nebudu pokračovat, tak jsme museli zařizovat veškeré věci okolo balení. Nezdá se to, ale nějaký čas to zabere,” vysvětloval Jaromír.

Ale vypadá to, že se páru blýská na lepší časy. „Budu se snažit. Já se vždycky snažím. Zatím to vypadá, že se jen snažím,” dodává Jaromír Jágr.

Reklama

Další články

Načítám