Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelkou, tedy tou klasickou, kterou zastupují agentury a jde ze zakázky do zakázky, rozhodně není. Přesto je pro Kim Kardashian (43) její tělo vlastně pracovním nástrojem. Po dlouhých letech její popularity se stalo její největší devizou. A Američané ji pro ně milují. I proto není na nahaté snímky skoupá, a jakmile dosáhne nějakého, byť dílčího úspěchu třeba v posilovně, objeví se na Instagramu její akt. Stejně tak se tomu stalo i nyní.

Začátkem léta téměř všechna média světa uveřejnila, do všech běžných zpráv o konfliktech, katastrofách, krizích, politice a třeba globálním oteplování, paparazzi fotky této americké celebrity, jíž celulitida drtí její velké pozadí a silná stehna. A kde byly najednou všechny ty ostatní „důležité a seriózní zprávy“? Celý svět, jako by se na chvíli zastavil. Všichni jen vyděšeně civěli do displejů a monitorů na ten ošklivý hvězdný zadek a vyčítali své bulvární královně, jak ho zanedbala.

A Kim se kála, jako na pranýři. Přiznala značnou ochablost této části těla, přiznala i důvody tohoto soukromého průšvihu, kterou byla rekonvalescence po gynekologické operaci. Jenže fanoušci této brunetky s uhrančivým pohledem tohle neodpouští a odpadali rovnou po stovkách. Kim slíbila, že se rychle zase dostane do kondice. Najala speciálního trenéra, upravila jídelníček a přestala se povalovat. Výsledek na sebe nenechal dlouho čekat.

Jako reparát lze tedy brát i nejnovější její akt, kterým se světu pochlubila, a kde je na stromě. Nikde žádné špeky, tělo pevné jako skála. Pozadí nám sice ještě neukázala, ale sebevědomí už jí zase nechybí. Zdá se, že všechno je na dobré cestě a USA spolu s Kardashiany budou opět moci nerušeně snít svůj americký sen. Jupí...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám