Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Tomáš Klus (37) se stal v úterý už trojnásobným tatínkem. S jeho novorozenou dcerou Jenovéfou se teď v porodnici seznámili i další potomci, které vychovává s manželkou Tamarou - syn Alfréd (1) a dcera Josefína (4).

Ti byli ze svého sourozence naprosto nadšení a divže ho málem samou láskou neumačkali. „Jejich první setkání. Jako by se už dávno znali podle toho, jak vroucně a láskyplně se vítali. Užívám si to plynutí po všech obrysech emocí, které mi tančí v srdci. A děkuju - děkuju - děkuju,“ napsala na sociální síti hrdá maminka Tamara.

Rozněžnělý byl i pyšný tatínek Tomáš Klus. „Dnes jsou tomu čtyři roky na den, kdy jsme oživili svůj svazek, otevřeli jej světu a denně mu svědčíme láskou, která má dar nevyčerpatelnosti, uvěří-li se v ni. Jsem toho hrdým svědkem, jak s každou laskavostí je člověk blíž a blíž dokonalému štěstí,“ napsal na sociální síti zpěvák, který posléze poděkoval své ženě.

„Děkuji ti za to, že je to takovej odvázek, děkuji za tvé ano životu se mnou a za naše společné ano třem nezvratným důkazům toho, že láska žije, oživuje a má se užívat, neboť je lékem, na smutek, strach i nenávidění. Kéž všem lidem kdekoli na světě pozornost padne na ni, neboť jak známo, čemu člověk věnuje pozornost, to roste. Kéž tedy rosteme k sobě, kéž srůstáme,“ zabásnil si Klus, který má teď velkou rodinku a je viditelně opravdu nadšen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám