Hlavní obsah
Článek

Sedmačtyřicetiletý Brad Pitt (60) má prý vážnou psychickou vadu, se kterou se musí naučit žít všichni jeho blízcí. Hollywoodský idol se totiž nikdy nedokáže vrátit. Když tak něco zapomene či promešká, nikdy se pro věc nevrátí nebo se neotočí a nepospíší zpět. „Nemůžu se vrátit. Prostě nemůžu,“ tvrdí Brad.

Partner Angeliny Jolie (48) si uvědomuje, že je to vážný psychický defekt. „Když odcházím z domu a něco zapomenu, nemůžu se pro to vrátit a vzít to. Je to něco z mé přirozenosti. Když jedu po cestě a zapomenu odbočit, tak už jedu dál a neotočím vůz. Nemůžu se otočit a vrátit. Je to jistá forma psychické vady. Nevím, proč tím trpím. Ale hrozně nerad chodím zpět. To není nic dobrého z mých vlastností,“ přiznal Pitt v interview pro magazín Empire.

Brad se prý musí neustále pohybovat dopředu a stále potřebuje změnu. Zda to platí i o ženách, odmítl komentovat. Angelina tak může doufat, že jí neuteče jako manželce Jennifer Aniston.

„Na střední jsem dělal snad všechny sporty. Hrál jsem fotbal, zápasil, potápěl se, hrál tenis či basketbal. Zkusil jsem vše, byl jsem dobrý, ale v ničem nevynikal. Možná kdybych se tomu věnoval dlouho, tak by to bylo lepší, ale já musím prostě jít dál a zase dělat něco nového,“ dodal otec šesti dětí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám