Hlavní obsah
Článek

Dcera a dědička krále popu Michaela Jacksona (†50) Paris (25) má nové tetování do své sbírky. Nejdřív ji ale paparazzi vyfotil s kamarádkou před tetovacím salónem, což už samo o sobě vzbudilo zájem médií, protože tohle „obrázkové“ děvče si tam na cigáro určitě neskočilo jen tak.

Ale pak už nevydržela sama Paris a po pár hodinách se pochlubila na Instagramu jak sebou, tak kamarádkou. A hned v tom bylo jasno. Motiv „kérky“ asi nikoho, kdo Paris zná nebo sleduje její účty na sociálních sítích, nepřekvapil. Její hlavinka je už dlouho plná filozofií Dálného východu. O to víc ale zaujalo to, jak vtipně na snímku vyřešila překrytí svých bradavek.

Nové obrázky si nechala vytetovat krátce poté, co ji producenti slavné hudební televize pozvali na galavečer MTV, aby přednesla svůj pacifistický testament na téma násilí proudícího od fašistických radikálů z Charlottesville ve Virginii. Tam byl dekolt Paris Jackson ještě prázdný. Zato zde přítomným ochotně předvedla své bujné ochlupení. Taková ona prostě je...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám