Hlavní obsah
Článek

V roce 1996 společně se svými čtyřmi kolegyněmi z dívčí kapely okořenila hudební scénu. Nožky má sice stále štíhlé, uplynulá léta jsou ale na nich bohužel znát navzdory aktivnímu životnímu stylu.

Stehýnko, jemuž by původní vzhled vrátil už jedině šikovný grafik, patří Geri (45), která v sestavě Spice Girls nejvíce zářila nejen díky své ohnivé kštici. Zpěvaččin šatník je stále dost odvážný, na jejím těle je ale samozřejmě znát přibývající věk.

Geri, tehdy ještě s příjmením Halliwell, v roce 1998 kapelu opustila, což vedlo k jejímu pozdějšímu rozpadu. Všechny bývalé členky se poté pokusily o sólovou kariéru, jedině ona však s hity Look at Me a It´s Raining Men dosáhla úspěchu. V roce 2006 porodila dceru Bluebell a kariéra šla stranou.

Snubního prstenu se Geri dočkala až v roce 2015, kdy se provdala za miliardáře Christiana Hornera. Letos v lednu se jim narodil syn Montague, takže Geri je dvojnásobnou maminkou. Na procházku po Londýně zvolila džínové šotky. Dřívější Ginger Spice si sice udržuje štíhlou figuru, ani ona však vůči stárnutí není imunní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám