Hlavní obsah
Článek

Že by se snad nejkrásnější dívka planety Miss Earth 2012 Tereza Fajksová (34) vdala? To napadne snad každého, kdo ji uviděl na nádherné fotce ve svatebních šatech od Jitky Blechové.

Krásná blondýnka se však do vdavek zatím nehrne, ale v elegantních šatech posetých diamanty ochotně zapózovala pro luxusní svatební salon v centru Prahy. "Šaty byly překrásné. Jsem jako straka, čím blyštivější, tím pro mě impozantnější. A obléknout si šaty posázené diamanty, ještě abych si stěžovala," řekla Super.cz Fajksová.

Krásné šaty mají hodnotu osmi miliónů korun. "Cítila jsem se v nich jako princezna s nadváhou, jelikož jsou sice nádherné, ale poměrně těžké. Určitě je to jeden z druhů střihů, které bych si dovedla na své svatbě představit, i když nějaké ty detaily bych si udělala trošičku jinak," míní modelka.

Terezin dlouholetý přítel, basketbalista Luboš Gregor, by si to při pohledu na svou lásku mohl rozmyslet a po letech se konečně vyslovit s žádostí o ruku, protože půvabné blondýnce sedly svatební šaty jako ulité. Dlouholetému páru prý ale zatím vyhovuje život na psí knížku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám