Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Lucie Polišenská má pořádnou ránu! Coby korpulentní cukrářka Veruna se v seriálu Ohnivý kuře pěkně rozparádila a vůbec se nebála pustit do křížku s chlapem.

Stalo se tak během natáčení scény, kdy se do sebe pustili Honza Dolanský a Ladislav Hampl. Oba herci jsou v soukromí kamarádi, ale tentokrát jim scénář předepsal hádku a rvačku.

Důvodem byla samozřejmě žena. Oba totiž v seriálu soupeří o Karolínu, kterou ztvárňuje Betka Stanková.

Jakmile Dolanský alias kuchař Burák dostane pěstí od kamaráda, přižene se jako velká vichřice a bohyně pomsty Nemesis Lucie Polišenská, jež se s tím vůbec nepáře a Hamplovi jednu napálí. Na ukázku její kuráže se podívejte ve videu.

V soukromí je oblíbená herečka, která nápadně připomíná někdejší legendární představitelku bodrých ženských postav Antonii Nedošinskou, mírumilovnou bytostí.

Problémy prý rozhodně neřeší pěstmi ani fackami, ale pokud už musí reagovat ostřeji, používá jako zbraň svůj peprný slovník, což je podle ní mnohem lepší než facka.

Reklama

Další články

Načítám