Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vrstvená sukně na stehnech a dekolt nebývalých rozměrů, který už více odhalit nemohl, jinak by ta dáma zůstala nahá. Asi tak nějak by se dalo stručně popsat defilé bývalé Miss Itálie z roku 2012 Rominy Pierdomenico na červeném koberci v Benátkách.

Výstřední tyrkysové šaty daly její kráse tak důvtipně vyniknout, že fotografové v ochozech na chvíli přestali mačkat spouště svých aparátů. Kouzlo, k prasknutí plné ženského půvabu, pak už dotvořila jen obří mašle dlouhé vlečky. A korunoval její dokonalý úsměv.

Koho jiného by také mohla Itálie poslat na svůj slavný benátský festival než právě poklad nejvzácnější, svoji nádhernou Venuši, Rominu. Vždyť líbeznější tváře na Apeninském poloostrově není. A v záplavě tolika mezinárodních hereckých hvězd je to právě ona, koho si z červeného běhounu budou nejspíš teď všichni pamatovat. Vždyť i na Instagramu už ji sleduje přes 71,3 tisíc jejích fanoušků. A ani tohle číslo nejde ignorovat.

Reklama

Další články

Načítám