Hlavní obsah
Článek

O Ivetě Bartošové (†48) se už léta tvrdí, že nemá k alkoholu a polykání prášků daleko. Nyní se ale dostává na povrch otřesné svědectví jejího bývalého tanečníka Theodora Hoidekra (30). "Ivetě její spolupracovníci tajně do pití dávali prášky, aby od ní byl klid a nevnímala pořádně realitu," řekl Super.cz Theo.

Hoidekr se u Ivety nechvalně proslavil tím, že s ní loni na podzim účinkoval při jejím zpackaném opileckém vystoupení na narozeninách televize Óčko (ukázka zde). "Když jsem přišel do týmu, bylo mi řečeno, že když se Ivetě nepřimíchá do alkoholu prášek, lítá pak nahá po domě, vybíhá před dům a chová se nepříčetně. Prý proto jí dávali lék na zklidnění. Říkali, že ji jen pak musí hlídat, protože se do pěti minut svalí a tvrdě usne," tvrdí Theo.

Dušuje se, že právě on tuto praxi zarazil. "Uspal jsem ji i bez léků a ostatním řekl, že prášek jsem jí dal. Měl jsem pak k ní delší dobu nejblíž a tak jsem nepřipustil, aby něco takového dostala znovu. A Iveta se náhle začala probírat, uvědomovat si realitu a zjišťovat, proč a kam ji tým chce vozit nebo kam mizí peníze," říká Hoidekr. Okolo Ivety Bartošové se tehdy prý motali například manažer Martin Wolf, dcera Ivetiny právničky, tanečník Petr Kříž, muzikant Ondřej Gorčík a mnozí další. Hoidekr ale odmítá na někoho z nich ukázat prstem.

"Za střízliva byla Iveta generálka a i to lidem kolem ní vadilo. Zatímco když pila, vytáhla pětitisícovku a poslala někoho pro láhev. A řekla mu, ať si třeba pro sebe koupí i cigarety. Jenže zbytek peněz už často neviděla. Když nebyla pod vlivem prášků a pití, pak si ale dokázala spočítat, kolik co stojí a kolik měla dostat zpátky," dodal Theodor Hoidekr, který s Ivetou na podzim roku 2010 skoncoval a nyní se známým italským producentem Michelem Casulou chystá v Praze uvést kombinaci jemně erotického kabaretu s černým divadlem Black Light Burlesque.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám