Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Dcera rock´n´rollového krále Lisa Marie Presley se proslavila neúspěšnými manželstvími se slavnými muži a plastikami. Jeho krásná vnučka Riley Keough (28) je naštěstí prozatím pravým opakem své matky, která v jejím věku za sebou měla už dva rozvody.

Atraktivní rusovláska má za sebou bohaté zkušenosti ze světa modelingu. V poslední době ji to ale spíše než na molo láká před kameru. Riley není v Hollywoodu žádným nováčkem. Zahrála si ve filmech The Runaways, American Honey či Šílený Max: Zběsilá cesta, během jehož natáčení se seznámila se svým manželem Benem Smithem-Petersenem. Snad z jejich vztahu láska nevyprchá a Riley nebude následovat svou matku, která se už počtvrté rozvádí. Mezi její exmanžely patří i Michael Jackson (†50) a Nicolas Cage (60).

Riley Keough je momentálně v kinech k vidění ve filmu Loganovi parťáci. V novince uznávaného režiséra Stevena Soderbergha si zahrála s Channingem Tatumem, Adamem Driverem a Danielem Craigem. Do herecké sestavy, v níž převažují muži, Riley vnesla slušnou dávku dráždivosti. V kostymérně totiž vyfasovala outfity, které ji moc nezahřály. Zajímavá podívaná na ni je především v síťovaných tričkách, pod nimiž prosvítá podprsenka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám