Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Markéta Konvičková (29) je díky účasti v show Tvoje tvář má známý hlas velmi oblíbená. O veřejných sympatiích však nemůže mluvit její přítel Renda, s nímž krásná blondýnka randí už více než tři roky, a kterého obsadila už do svého druhého videoklipu.

"Renda v klipu Bloudím sehrál zápornou postavu a lidé ho s ní mají spojeného. Než ho poznají, tak jim většinou není sympatický. Pak ale zjistí, že je to jen dobrý herec a skvělý člověk," uvedla Konvičková, která před časem ke klipu natočila pokračování. A opět s Janem Bendigem.

"Klip Toužím dějově navazuje. Renda si tam ale pověst moc nezlepší. Jeho postava se tam spíš ukáže v pravém světle,” dodala zpěvačka, která si však v reálu nemůže na svou drahou polovičku stěžovat. Kromě toho, že jí Renda pomáhá, také nedávno složil pilotní zkoušky a bude se moc naplno věnovat tomu, co tolik miluje.

"Jsem neskutečně pyšná, že to všechno úspěšně dokončil. Teď už se připravuje na výběrové řízení, které ho v říjnu čeká. Když bůh dá, tak vás jednou bude vozit na dovolené," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám