Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Martina Pártlová po dlouhých měsících samoty konečně našla tu pravou lásku. Finalistka soutěže X Factor se Super.cz svěřila, že konečně našla tu pravou lásku. Kdo by si myslel, že jde ale jenom o jednoho muže, pletl by se. Rockerka Partlová se totiž zamilovala rovnou do pěti mužů najednou a především do jejich kapely Public Relations.

„Zamilovala jsem se a přišly zásnuby. Kluci jsou bezvadní muzikanti a neváhala jsem s nimi spolupracovat,“ svěřila se Pártlová, která už stihla dokonce k jejich novému albu nazpívat pilotní singl Sahara Love.

„Na desce bylo hodně práce a díky klukům a jejich ambicím, přivedli na svět bezvadnou muziku," říká Martina s šibalským úsměvem, za kterým je možná i něco navíc. A reportéři Super.cz zjistili, co za tím je. V rámci koncertu skupiny Martina vystoupí v překvapující cover verzi skladby 4 minutes od Madonny, kterou pro kapelu připravil lídr kapely SunAlchemy.

Pokud jste zvědaví, jak si Martina povede, křest desky a se uskuteční v pražském klubu Futurum Music Bar již pátého října. A kmotrou alba nebude nikdo jiný, než operní diva Eva Urbanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám