Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Některé "dobroty", které Zdeňku Pohlreichovi (66) naservírují jeho kolegové v pořadu Ano, šéfe!, u věhlasného kuchaře vyvolávají opravdovou bouři nevole. Nejinak je tomu i v Táboře, kde dostane na stůl pochutiny, z kterých mu opravdu není dobře. Podívejte se na video, ve kterém se Pohlreichovi obrací žaludek!

"Mexická tortilla v lese, v**e, na kraji Tábora. To si musíš myslet, že ses po**al. Pstruh, to je mastný jako kráva. To plave v sádle, ta ryba, ty v**e," lamentuje znechucený kuchař. A jak se nakonec ukáže, tentokrát na vině nejsou majitelé, nadšenci a amatéři v pohostinství, nýbrž zaměstnanci kuchyně. Ti také celý podnik svými výtvory, přehnanými porcemi a směšnou cenou pokrmů doženou málem ke krachu.

Pohlreich se proto rozhodne k odvážnému kroku a majitelce na příkladu bagety z benzínky za šedesát korun ukáže, jak málo toho zákazník za tu cenu normálně dostane. Od té chvíle je jasné, že kuchyně musí vařit kvalitně, efektivně a za odpovídající ceny. A do jídelníčku v co největším množství zahrnout produkty nedalekého bylinkářství, kterými se dá jídlo nádherně obohatit a dochutit.

V dalším díle poslední řady Ano, šéfe! nás Pohlreich jako vždy pobaví svými neopakovatelnými hláškami. "Ta šunka pamatuje Žižku, ještě když byl svobodníkem... Já to nemůžu vzít do holejch rukou, protože mi okamžitě naskakuje lišej... Krásnou rybičku jsem si naladil," říká třeba. Tento díl odvysílá Prima již dnes od 21:20 hodin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám