Hlavní obsah
Článek

Vypadá to, že se odepsané Dannielle Westbrook (43) splnil její sen. Britská herečka s drogovou minulostí se letos nečekaně zasnoubila a stejně unáhleně nejspíš i počala potomka.

Bývalá hvězda seriálu EastEnders opravdu nemá moc dobré předpoklady k dalšímu těhotenství. Několikrát se totiž léčila ze závislosti na kokainu. Drogy užívala dokonce i v době, kdy očekávala svého staršího syna Kaie (21). Teď už je údajně čistá, ale v minulosti dlouho bez kokainu nevydržela.

Daniella se letos seznámila s o devět let mladším Alanem Thomasonem, který obrátil její život vzhůru nohama. Zavržená celebrita se zamilovala až po uši a plánuje rodinu. Kontroverzní celebrita tvrdí, že je těhotná, ale podle mnohých názorů jde jen o její potřebu se zviditelnit.

Teď ovšem pochybovače překvapila fotkami z dovolené v Portugalsku. Daniella totiž s Alanem vyrazila do obchodu s dětským oblečením, kde společně vybírali výbavičku pro jejich očekávané miminko.

„I kdybych dostala 12 Oscarů, pořád mě budou znát jako tu fetku z EastEnders,“ posteskla si herečka, která by se ráda dočkala uznání. Třeba ještě všechny překvapí…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám