Hlavní obsah
Článek

Za účinkování v každé epizodě seriálu Teorie velkého třesku na konto Kaley Cuoco (31) přibude suma, jakou spoustě hollywoodských herců nezajistí ani role v celovečerních filmech. Po ranním běhu ale vypadá jako obyčejná žena, která se rozhodla udělat něco pro svoji kondici.

Co se honorářů týče, Kaley společně se svými kolegy patří ke hvězdám, které natáčení pořádně prodraží. Každý z nich si v minulosti přišel na milión amerických dolarů za epizodu. A to až do desáté řady, která v pondělí dorazí na kanálu Prima Cool k českým divákům. Od jedenácté řady hlavní hvězdy souhlasily, že se spokojí s o deset procent nižší odměnou, když ušetřené peníze dostanou méně známé kolegyně, které pobíraly podstatně méně.

Kaley se jako Penny objevila už ve 231 epizodách, a to má před sebou ještě minimálně další dvě řady. Seriálová postava jí tak přinesla naprosto závratné jmění, přestože na počátku seriálu samozřejmě tak vysokou odměnu nepobírala. I kdyby se po Teorii velkého třesku nedočkala žádné role, strádat určitě nebude.

Slavná blondýnka navíc nepatří mezi celebrity, které by rozhazovaly peníze a chlubily se, za co utrácejí. Kaley je nejspokojenější se svými psy a koni. Kromě milovaných zvířat jí po rozvodu s tenistou Ryanem Sweetingem dělá společnost profesionální jezdec na koních Karl Cook, s nímž sdílí stejné zájmy.

Reklama

Další články

Načítám