Hlavní obsah
Článek

Začátkem června musel na operaci, z které měl velký strach, protože má kvůli přehnanému kouření a životosprávě neprůchodné cévy, a trápilo ho i to, že neměl dostatečně dokrvený mozek. Kromě toho, že se snaží vylízat z těchto trablí, trápí ho i další: napadli ho, a tak má v hlavě sraženinu!

„Je to problém navíc. Někdo mě praštil do hlavy a udělal se mi tam hematom. Potřebuju, aby se rozpustil. Jenže beru prášky na ředění krve kvůli té neprůchodnosti cév, které ale zase rozpouštění sraženiny zpomalují. Už si připadám jak ve cvokárně, protože kvůli tomu beru prášky, které to zase nastartují. Z toho mě bolí žaludek, proto musím brát pilulky i na to. Připadám si jako lékařský experiment,“ uvedl pro Super.cz Aleš Brichta (64).

U rockera, navíc velkého bohéma, by člověk čekal, že bude živořit, protože podobní lidé i velké honoráře často utratí do poslední koruny.

„Naštěstí si žiju dobře, mám nějaké příjmy i ze skladatelské činnosti i coby autor textů nebo interpret. Nějak proto funguju, ale je to nepříjemné. Je na mě vázaná spousta lidí, od muzikantů, přes techniky po další profese. Jsou i další závazky. Dotáčíme desku, musím dohnat všechny resty. Ale zatím nenadělám nic. Jsem rád, že aspoň všichni organizátoři vystoupení mou situaci pochopili a čekají, až budu moci zase zpívat,“ dodal Brichta.

Reklama

Další články

Načítám