Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Štíhlých sexy kočiček jsou plné sociální sítě, ale pořádnou samici aby člověk pohledal. Pro všechny obdivovatelé kyprých žen je tady Yazmin Fox (36).

Macanda z Cambridge je velkým paradoxem. I když je obézní jako kdyby denně vyjedla celý fast food, je to veganka. Těžko říct, z čeho tak narostla, když její jídelníček tvoří ovoce a zelenina. Jakékoliv kritické názory však Yazmin nechávají zcela chladnou. Na sociální síti ji totiž sleduje přes 600 tisíc obdivovatelů, pro něž je XXXL ztělesněním jejich erotických představ.

Obézní Britka nikdy nesnila o tom, že se stane internetovou celebritou. Když kamarádka sdílela její fotku ve spodním prádle na Instagramu, ukázalo se, jak obrovský má Yazmin potenciál. Žena jejího formátu na trhu chyběla, takže brzy získala obrovskou popularitu. Teď už se nahá bezplatně nevystavuje. Milovnici kyprých tvarů jsou ochotni za pohled na její tučné tělo zaplatit. Sebevědomá boubelka si tak díky svým dráždivým fotkám ročně přijde na 850 tisíc korun. A její cena nejspíš výrazně poroste.

Reklama

Další články

Načítám