Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Osmý ročník soutěže krásy Miss Face Czech Republic už zná svých deset finalistek. Jsou krásné, chytré a sympatické. Nebyl to ale jediný důvod, proč e-shop Astratex.cz souhlasil s tím, že je oblékne do svého krásného spodního prádla. V soutěži nerozhodují jen tvář, výška a míry, ale především půvab a sympatie. Zohledňuje fakt, že každá žena je originál, i to, že krása má mnoho podob. Co žena, to jedinečnost. A kdo by to měl vědět lépe než odborníci na spodní prádlo.

Volte Miss Astratex!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Internetový obchod se spodním prádlem Astratex.cz si v rámci volby Miss Face 2017 pro vás připravil vlastní soutěžní kategorii. Máte jedinečnou možnost ovlivnit, které dívce z finálové desítky bude nabídnuta spolupráce v oblasti modelingu a focení spodního prádla. Volte svoji Miss Astratex!

A jaké prádlo finalistky letos obléknou?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro finálový večer a jeho hlavní disciplínu - promenádu ve spodním prádle - se právě vybírají ty nejkrásnější kousky z široké nabídky e-shopu Astratex.cz. Do užšího výběru se dostaly ty nejoblíbenější modely. Jak budou finalistkám slušet a které to budou, můžete vidět 30. září od 20:00 hod na TV ÓČKO, kde bude v přímém přenosu vysílán Galavečer soutěže a vyhlášení vítězky. Například podprsenka Angelia dopřává dekoltu nádherný rám. Plastická krajka a její vroubkovaný okraj vytvářejí jedinečnou podívanou.

Tajemství Sensual Lace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jemná krajka v kombinaci s hladkými košíčky, to je tajemství podprsenky Sensual Lace. Její jedinou ozdobou je překrásná krajky pod prsy.

Jak z italského filmu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Romantickým espritem oplývá podprsenka Ciao Bella. Její nízký střih vyzdvihuje horní linii prsou. Něžná krajka pokrývá celý její povrch.

Ze zákulisí zkoušky spodního prádla – bra-fitting na míru všem finalistkám

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mnoho žen nezná svoji správnou velikost podprsenky. Ani všechny finalistky ji neznaly. Hlavní partner soutěže a specialista na spodní prádlo Astratex.cz se jich však ujal a uspořádal pro ně odbornou bra-fittingovou akci se zkouškou spodního prádla. Chcete-li i vy od teď nosit už jen padnoucí podprsenky, navštivte aplikaci Rádce pro výběr velikosti, která vám na základě vámi zadaných údajů doporučí správnou velikost i střih.

Další články

Načítám