Hlavní obsah
Článek

Loni na finále modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look Michaela Kociánová s hrdostí představila svého přítele Arrana Yentoba. Bohatý britský finančník dělal ve Španělském sále Pražského hradu historicky nejúspěšnější slovenské topmodelce společnost i letos.

Michaela a Arran spolu chodí už dva a půl roku a jejich vztah začíná vypadat opravdu vážně. Modelka se za svým milým dokonce přestěhovala z New Yorku do Londýna. Zásnuby mezi nimi ale zatím neproběhly.

„Zasnoubená ještě nejsem, ale jakmile se to stane, tak se to určitě velmi rychle dozvíte,” usmívala se Míša. Modelky jsme se ptali, jestli už má konkrétnější představu o své budoucí svatbě. „Každá holka o tom asi přemýšlí. Jelikož jsem ale modelka, každý den jsem jinou ženou, tak si na tom asi tak nezakládám,” říká Kociánová. Pak ale byla přece jen konkrétnější: „Mám ráda komornější svatby, jednodušší šaty. V jednoduchosti je podle mě krása.”

Míša s Arranem po finále neodcestovali na Slovensko jako loni, ale z Prahy letí rovnou do Tel Avivu, kde je čeká svatba Arranova příbuzného.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám