Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Před pěti lety byla mezi nimi taková rozepře, že by jeden tehdy málem čekal i nějaké to ublížení na zdraví. Dnes se ale ukazují jako dva rozumní lidé dokazující, že když se chce, tak to jde!

Řeč je o Daře Rolins (51) a jejím bývalém partnerovi Matěji Homolovi z Wohnoutu.

Před pěti lety opravdu zuřila nelítostná válka, do které se nesmyslně vložil i Patrik Vrbovský (47). Zatímco Dara ze své bývalé lásky dělala chudáka bez peněz a chtěla dceru do výhradní péče, slovenský „recitovač“ Homolu urážlivě označoval za feťáka.

Matěj, který neměl za sebou armádu spřízněných novinářů, se mohl jen chabě bránit. Všechna napadení ale odmítal a jen trval na tom, aby měli s Darou holčičku ve střídavé péči. A říkal, že mu vadí, když jeho bývalka holčičku zneužívá pro svou propagaci.

Čas u těch dvou ale evidentně vše zahojil, kvůli dceři zakopali válečnou sekeru (patrně i Rytmusovu valašku) a vídají se, jako by se dříve nevypustila tak vysoká hráz plná odporné špíny. Samozřejmě hlavně kvůli společnému plodu lásky, ale vypadá to, že v pohodě a bez nějakých zlých rozruchů a podrazů.

Důkazem je snímek, který sympaťák Matěj uveřejnil na své sociální síti, na němž se s Darou objímají.

„Se zásadní ženou mého života. Stále nám to sluší. A ne?“ uvedl vyjma někdejšího boje s Darou za všech okolností velký pohodář.

Reklama

Další články

Načítám