Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když se nedávno provalilo, že se bývalá „rosnička“ Novy Michal Jančařík po roce vrátí do televize, všichni z toho byli dojatí a měli radost. I on sám. Pak proběhly i kamerové zkoušky a všechno je tak skutečně na nejlepší cestě, aby se na vozíku vrátil zpět před televizní kamery. Jeho nadšení ale mírní velký smutek!

Reportáže o průběhu Michalovy nemoci po boji o život a transplantaci ledviny divákům zprostředkovala kolegyně z Televizních novin Karla Mráčková. Jenže ta nyní oznámila odchod z telky, v níž profesionálně i vyvinutě působila sedmnáct let. A Jančařík to nese opravdu špatně.

„Reportáže jsem točil s ní, protože se známe nejdéle a nejlépe. Jsme hodně spřízněné duše. Přátelíme se sedmnáct let. Jsme nejbližší kamarádi.  Proto mě šokovalo, když mi řekla, že bude odcházet,“ prozradil Jančařík Super.cz.

„Musím se přiznat, že mi z toho bylo smutno. Já se vrátím a Karla odejde? To není pro mě ideální situace. Doufal jsem, že zase budeme v práci po roce spolu. Ale nedá se nic dělat. Samozřejmě ji ale chápu a Karle přeju, aby jí ta výzva, kterou přijala, klapla,“ dodal Michal.

Karla byla ze známých tváří na Nově spolu s Reyem Korantengem z Televizních novin a Pavlem Svobodou ze Snídaně s Novou patrně služebně nejstarší.

Reklama

Další články

Načítám