Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tomu sedmnáct let, co Linda Vojtová (38) nastartovala kariéru vítězstvím v české a světové edici Elite Model Look. Nyní se vrátila na místo činu, aby se ve Španělském sále stala předsedkyní poroty Schwarzkopf Elite Model Look 2017.

Ze svého druhého domova v New Yorku jezdí topmodelka do Česka poměrně často a k cestám ji nemotivují pouze podobné pracovní příležitosti. Nebyly na tom totiž zdravotně dobře její dva nejbližší lidé, maminka Taťjána a dědeček Vadim Petrov, známý hudební skladatel. Podle našich informací leželi oba v jednu chvíli v nemocnici.

„Byla jsem tady v červenci kvůli tomu, že byla v nemocnici moje máma. Díky bohu, všem svatým a andělům je v pořádku. Teď ji budu brát na dovolenou, abychom si to užily a oslavovaly život,” svěřila se Super.cz Linda Vojtová a v rozhovoru dále uvedla: „Jsem ráda, že mám práci, která mi umožňuje udělat si volný čas, a že jsem mohla být sní a podporovat ji.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám