Hlavní obsah
Článek

Herečka Hana Vagnerová (41) si prožila pár let jako fotomodelka, kdy si touhle prací přivydělávala ke škole. Na molo ale prý nikdy nevkročila, protože na to byla se 170 centimetry malá. Nelituje, ale na krásky, které předvádějí nádherné róby, se ráda podívá.

Pro herectví je naopak menší výška výhodou. 180 centimetrů vysoké herečky jen stěží seženou jevištního, ale i filmového partnera. "To je pravda, takže si vlastně vůbec nestěžuju a všechno je krásně tak, jak to má být," smála se Hanka.

V herecké branži si opravdu nemá nač stěžovat. V dohledné době ji můžeme vidět v mnoha různorodých projektech. "Brzy bude premiéra filmu Bikeři, pak přijde do kin film Milada, s Marií Doležalovou (37) jsem dělala internetový seriál Kafe a cigárko, v současné době natáčím komediální film s Jakubem Sommerem pro Českou televizi," vypočítala.

A když jsme se jí ptali, zda stejně jako její kolegyně Maruška, kterou proslavil její blog, neuvažovala rozvinout fantazii i v jiných směrem, překvapila nás. "Píšu scénář, ale ten není vtipný, ale ani neměl být. Je to dost velká temnota a píšu ho s kamarádem, polským režisérem. Zkouším to, ale jsem spíš na drama a slzy než na vtipnost, ono je to lehčí," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám