Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do proporcí topmodelky nedorostla a dost dlouho ji to trápilo. Do šestnácti let bylo snem Evy Perkausové (30) stát se modelkou. Pak ale zjistila, že hranici 170 centimetrů už nepřekoná a musela své sny přehodnotit. Ostatně jako moderátorce jí to docela jde.

Na tohle téma jsme si s drobnou blondýnkou povídali před finále modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look, kde jsme řešili i outfity do společnosti. "Holky, které měří 175 centimetrů a výš, to mají jednodušší, když jim to má slušet. Ale i my si musíme umět poradit. Na kameře, díky bohu, není výška znát," mávla rukou Eva.

A mávla jí tak důrazně, že se jí povedlo shodit několik skleniček šampaňského z plata procházejícího číšníka, takže podlaha ve foyer Španělského sálu Pražského hradu byla plná střepů. Že by křtiny? "Jéé, u mě ne. Na to mám ještě dost času. Možná někdy v devětadvaceti nebo ve třiceti o tom začnu přemýšlet. Teď se chci ještě věnovat kariéře," ujišťovala nás Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám