Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Johnu Legendovi závidí manželku půlka šoubyznysu. Ani obdivovaná Chrissy Teigen však není dokonalá. Modelka přiznala, že v minulosti přišla na chuť alkoholu.

Chrissy je pro svého muže dokonalým doprovodem na společenských akcích. Občas si nevezme podprsenku, jindy zase kalhotky, takže se na červeném koberci neztratí. Maminka roční Luny je reprezentativní partnerkou. Potíž ovšem nastane, když začne příliš mluvit.

Manželka Johna Legenda se například po porodu podivovala nad tím, že trpí únikem moči. Teď se pro změnu přiznala k alkoholismu. „Byla jsem na tom špatně, strašně jsem pila. Před každým gala večerem jsem si musela dát skleničku vína v maskérně. A pak přišly další,“ přiznala Chrissy s tím, že zkrátka není člověkem, který by zůstal u jediného drinku.

Krátce po zveřejnění rozhovoru, v němž přiznala závislost, modelka vyrazila se svým manželem na okružní jízdu po Středomoří. S jachtou, jejíž chladící box nejspíš obsahuje jen nealko nápoje, zakotvili u Korsiky, kde se Chrissy ukázala v jednodílných, ale zato pořádně vykrojených plavkách. Slunečním paprskům tak vystavila téměř celá ňadra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám