Hlavní obsah
Článek

Manželka muzikanta Dana Landy (55), režisérka Mirjam, nikdy nebyla módní policií hodnocena zrovna kladně. Když jsme se s ní potkali na press show k muzikálu jejího muže Krysař, který nyní v divadle Kalich režíruje ve třetí inscenační podobě, vypadala skvěle.

Místo podivných kombinací oblečení a svérázného až příliš výrazného líčení zvolila na ni velmi minimalistický outfit a v make-upu prokoukla nejen díky správě zvoleným barvičkám, ale také díky úsměvu, který jsme na její tváři zase tak často nevídali.

A co je vlastně v Krysaři nového? "Jak léta ubíhají, tak mám úplně jiný vztah k tomu dílu a vidím v tom pořád něco nového. Také už jsem se bála, že mi dojde invence, ale pořád jsou nové nápady. Tentokrát jsem to pojala hodně tanečně, ale není to přehnané, baletu se nebojte. A také je tady úplně nový soubor," upřesnila Mirjam.

Mirjam se kromě Krysaře věnuje psaní, píše scénáře. "Hlavně se ale věnuju dcerám, které jsou v pubertě. Myslím, že se to vyplatilo," míní Mirjam, jejíž nejstarší dcera Anastázie má po maturitě.

"Sice vystupovala v muzikálu Bílý dalmatin, ale šoubyznys ji moc nebaví. Takže jde na vysokou školu studovat práva," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám