Hlavní obsah
Článek

Agáta Prachařová (38) má tři neděle před termínem porodu, a už se chudinka sotva valí. V dekoltu jí narostly snad osmičky, na střevíčky na vysokých podpatcích musela dávno zapomenout. "V devátém měsíci je to snad omluvitelné, jsem ráda, že jsem se nazula do žabek," řekla nám na finále soutěže krásy mladých modelek.

Na Schwarzkopf Elite Model Look nevyrazila z nostalgie, i když i ona sama začínala v modelingu někdy ve třinácti nebo čtrnácti, kdy odjela do Milána. Její manžel Jakub Prachař (40) tady společně s Vojtěchem Dykem a budoucím soutěžícím Tváře Janem Maxiánem vystupoval. Muzika pozůstatků kapely Nightwork provázela soutěžící dívky na mole.

"Přišla jsem se podívat na ty mladé holky, protože si myslím, že je nejvyšší čas s modelingem právě v tu dobu začít," mínila Agáta, která bude mít zanedlouho holčičku.

Vyžene ji snad v pubertě rovnou na zahraniční modelingová mola? "Přemýšlela jsem, že kdybych porodila třeba rovnou tady, co by z ní bylo. Jestli topmodelka, anebo prezidentka. Byla bych radši, kdyby z ní byla prezidentka," žertovala, protože finále se odehrálo ve Španělském sále Pražského hradu.

"Užívám si ještě posledních volných chvilek, kdy můžu vylézt a mám to dítě ještě v břiše," dodala Agáta, která už na svoji velikost jen stěží sháněla šaty. Ty, které vynesla, jí ještě doma na poslední chvíli upravovala maminka Veronika Žilková (62).

Reklama

Další články

Načítám