Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Seriálový herec se po padesátce rozhodl zatočit s přebytečnými kily. Martin Zounar (56) se už pochlubil výsledky hubnutí, v Pevnosti Boyard to ale vypadalo, že má ještě dostatečné tukové rezervy.

Atletickou postavu už Zounar nejspíš nikdy mít nebude, ale letos se mu podařilo pár kil shodit. V adrenalinové soutěži se však postavou příliš pochlubit nemohl, protože vyfasoval modrý elastický kostým, v němž byl patrný každý faldík. A aby toho nebylo málo, v nepohodlném outfitu bojoval se slizem, což můžete vidět na videu.

„Nejsilnější zážitek je asi příjezd k pevnosti, vidíte ji naživo, dýchne to na vás. Když jsme přišli dovnitř, tam ti tygři… Úžasný!“ popsal Martin dojmy ze svého splněného snu. Pevnost Boyard v televizi sledoval už v 90. letech.

„Na pevnosti mě překvapilo, jak je neuvěřitelně malá. V televizi to vypadá, že je to veliký, a ono je to nesmírně malinký!“ dodal herec, který nejspíš na obrazovce také vypadá mohutněji než v reálu. V Pevnosti Boyard se dnes předvede v soutěžním týmu společně s Ivanou Jirešovou (47), Jitkou Nováčkovou (31) a Martinem Dejdarem (59) s jeho synem Matějem.

Reklama

Další články

Načítám